Tuesday, September 9, 2008

Apupaketti Romaniaan

Kävipä niin että ystäväni lähti kahdeksaksi kuukaudeksi Romaniaan työskentelemään. Ja eihän häntä sinne voinut palelemaan lähettää.



Malli: Monkey
Lanka: Novitan Nalle Four Seasons Syksy
Puikot: 3mm

Olen viimeksi kutonut sukat ehkä ala-asteella. Sen huomasi. Sukista tuli enemmänkin semmoiset letkottelusukat mutta en usko sen paljoa haittaavan.



Malli:
Ene's scrf, Scarf Style
Lanka: Novita Florica, 170 g
Puikot: 4mm

Huiville tuli kokoa ja näköä. Taitaa olla suurin huivi minkä olen tähän menessä kutonut. Mallia oli kiva kutoa, ensin vaan harmitti luoda reippaasti yli kolmesataa silmukkaa vaan eipä harmittanut enään loppupäässä kun silmukat vain vähenivät.



Malli:Headline News – Cabled Newsboy Cap, Stitch ‘n Bitch Nation
Lanka:Novita Mambo, 80 g
puikot:7mm

Matkailevalla ystävälläni on myös rastat ja tiedän miten vaikeaa niille on löytää sopivaa pipoa. Kaikki kauppojen pipot ovat joko liian pieniä tai saavat pään oudon muotoiseksi. Apuun tuli tämä malli, oli todella helppo tehdä ja Mambo oli nopeaa kudottavaa. Myös ensimmäinen palmikkoneuleeni sitten sen saman ala-asteen.

Eiköhän näillä lahjuksilla pysytä lämpimänä Romaniassakin.




5 comments:

Rajaton said...

Haha juupajuupa :D mä en vaan niin tosta neulomisesta ;) Tällähetkellä on alla tommottinen mosaiikki kynttilänalusta jok tehty lasin päälle, tosin läpinäkymättömistä lasinpaloista kun oli vaan erikeepperiä kiinnittämiseen :D

Rajaton said...

Asun muuten espoossa! täällä äidin "pikku" mökissä Chrissenkanssa. Saadaan asua miltein ilmaseks ja mutsi on tyyliin jokatoinenviikko saksassa jne! Täällä vois oikeasti marttailla kun täällä on ihan helvetisti _tilaa_ ja vermeet ja vehkeet vaikka mihin! Vielä jos sais Nokia kerholta lasin sulatusuunin "varastoon" tänne kun niiden kerholla ei ole tiloja niin oijoi tuikkukippoja syntyis tusinoittain! :D

Anonymous said...

Toi sammaleen vihree on tosi stylish! :D

essi said...

olisi mieli tehnyt pitää huivi kokonaan itellään :D

Anonymous said...

Mun vaatteet! Täällä on kaikki ollu ihan kateellisia ja etenkin sukat on ollu jo kovassa käytössä...
Kiitos!

Saana